Vad är e juice för något?

Ejuice är en komponent som behövs till ens elektroniska cigarett. E juice brukar också benämnas som e-liquid. Den här typ av vätska som man har i eciggen kan vara med eller utan nikotin, dessutom kan man köpa den här ejuicen i flera olika smaker. Det finns en rad olika smaker som man kan välja bland och urvalet i den här kategorin är väldigt bred, så det finns alltid någon smak som passar en. Urvalet är betydligt mer brett på nätet, därför ska man se till att köp e juice på nätet för att erhålla de bästa rabatterna samt kunna ta del av det breda urvalet som finns.

Däremot är det viktigt att själv avgöra vilken styrka man ska ha på ejuicen innan man påbörjar sitt rökande med elektriska cigarren. När det kommer till styrkan och man röker en elektronisk cigarett för första gången ska man se till att ha så låg styrka som möjligt.

Gör din egna e juice hemma.

Följande ingredienser behöver man för att man ska kunna göra sin alldeles egna e juice hemma:
• Basvätska
• Smakessens
• Vatten & Vodka

Det man börjar med när det kommer till blandningen är att själva basvätskan ska blandas med antingen en eller flera smakessenser. En rekommendation är att se till att en ”e juice calculator” används när blandningen ska genomföras så att man kan uppnå det bästa resultatet med sin blandning som man har tänkt sig att genomföra. I den här så kallade calculator så fyller man i vilken ejuice man vill genomföra samt vilka ingredienser som är av intresse för ens egna ejuice.

Programmet ser till att efter att ha fått informationen av dig att genomföra en mix av både smakessens, basvätska samt vatten/vodka. Så i praktiken är programmet en bra produkt att använda sig av för att man ska kunna skapa den allra bästa e juicen till sig själv som man kan ha i elektriska cigaretten.