Smart med ett mobilt kontor

Det är rätt smart att satsa på ett mobilt kontor. Du kan hyra ett mobilt kontor via Expomobil. Genom att göra det så kan du, om du vill, öppna upp ett tillfälligt kontor på en valfri plats. Du kan även använda den som en mobil butik med om du vill det. Hos Expomobil finns det en mängd olika mobila lokaler att hyra samt att de även har smarta trailers, om du ska ut på många olika platser. Då kan den används som ett slags showroom.

Satsa på ett kontor som är mobilt

Ett mobilt kontor innebär att du kan flytta det, dit du vill, när du vill. Kanske du vill komma närmare dina kunder? Då är det ju inte fel att åka till dem och sätta upp ett kontor eller butik. Det görs enkelt med hjälp av Expomobil. Den kan även användas på andra sätt som för att ha presskonferens vid eller olika informationsmöten. Du kan börja med att hyra för att sedan köpa om du vill det.

Visa upp ditt företag

Hos Expomobil finns det inte bara mobila kontor och lokaler utan de har även roadshow trailer samt mobila showroom. Dessa kan du hyra för att åka runt om i landet och visa upp dig och ditt företag på olika platser. Det finns både stora och små vagnar att välja mellan. Vill du veta mer om dessa, eller läsa mer om hur det fungerar med ett mobilt kontor, besök då gärna Expomobils hemsida. Du kan även ta kontakt med dem så berättar de mer.